Kirjanpito ja palkanlaskenta

Palvelumme ovat kaiken kattavia. Kirjanpito ja palkanlaskennan palveluihin kuuluvat automaattisesti kaikki ulkoinen ja sisäinen raportointi. Seuraamme muuttuvia säännöksiä ja ilmoitamme asiakkaalle tarpeellisista muutoksista.

Palveluumme kuuluu sisäinen auditointi, jossa tarkistamme asiakkaan kirjanpidon oikeellisuuden kuukausittain. Puutteellinen materiaali, vähennyskelpoisuuden ongelmat ja muut kirjanpidolliset ongelmat ilmoitetaan asiakkaalle kuukausittain osana standardi palvelua.

Läpinäkyvyys ja asiakkaan kontrolloinnin helppous varmistetaan kuukausittaisella tuloslaskelmalla ja taseella, päivä ja pääkirjalla, jotka lähetetään asiakkaalle pyydetyssä formaatissa kuukausittain.

Lisäksi asiakkaalle järjestetään tarpeen mukaan suora pääsy tietoihin Jasecon:in e-accounting järjestelmän kautta.

Sähköinen taloushallinto

Tarjoamme asiakkaille laajat mahdollisuudet sähköiseen kirjanpitoon ja hallinnointiin. Jokaisen asiakkaan tarpeet käydään läpi yksittäisesti. Mobiili kuitti järjestelmä, sähköinen osto ja myynti laskutus voidaan yhdistää suoraan kirjanpito järjestelmäämme. Tarjoamme paperitonta e-kirjanpito palvelua, hybrid ratkaisuja ja traditionaalista paperillista palvelua, riippuen asiakkaan tarpeesta.

Start-Up palvelut

Start-Up palvelumme sisältää uuden yrityksen rekisteröimiseen liittyvän hallinnollisen työn kokonaisuudessaan. Konsultoimme uusia asiakkaitamme rekisteröimisen alusta asti aina rekisteröimisen valmistumiseen saakka. Takaamme täten asiakkaalle edullisen, stressivapaan ja järjestelmällisen alun yritystoimintaan.

Administration, Controlling, Audit and Legal Services

Asiakkaamme pitää Jasecon Oy:tä yleensä kaiken hallinnollisen työn palvelun tarjoajana. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia taloushallinnon palveluita ja siten mahdollisuuden minimoida sisäinen hallinnointi. Jokaisella asiakkaallamme on henkilökohtaisesti suunniteltu palvelupaketti. Tarjoamamme tilintarkastus ja asianajo palvelut toteutamme jo yli kymmenen vuoden ajan pysyviltä hyvämaineisilta yhteistyökumppaneiltamme. Ulkopuolisten asianajo ja tilintarkastuspalvelujen käyttö, tuottaa läpinäkyvän ja puolueettoman toimintatavan ja huomioi ensisijaisesti asiakkaan lähtökohdan.

Henkilökohtaisen taloushallinnon palvelun osalta, uuden yrityksen rekisteröintiin liittyvissä asioissa ja konsultointi tarpeista, voit ottaa yhteyttä meihin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen
 
Tietosuoja (GDPR)

Site by Stuart Allt Web Design